Voor u het weet staat de herfst weer voor de deur. En ook dit seizoen heeft volop potentie voor de consument. Op Mooiwatplantendoen.nl wordt er vanaf  21 september flink stilgestaan bij de herfst aanhakend op de outdoorpromotie ‘Wissel van het Seizoen’.  Met mooi beeld, sfeervideo’s en inspirerende content over herfstplanten, aankleding van de voordeur en actuele onderwerpen die de lezer direct meeneemt in de gezellige herfstsfeer.

Outdoorpromotie: Wissel van het Seizoen
Groenrijk en GRS retail starten week 39 (24 september) met een folderactie en winkelpresentatie. De content artikelen op Mooiwatplantendoen.nl zullen links hebben naar de site Wisselvanhetseizoen en een storelocator overzicht bieden.

Buitenplanten extra onder de aandacht
Vanaf de start van het najaar staan we in het najaar op Mooiwatplantendoen.nl flink stil bij wat je buiten – of dat nu je voordeur, patio of tuin is – kunt doen met planten deze herfst. Zo delen we een lijst met typische herfstplanten, een mooie DIY voor een herfstkrans, comfort food herfstrecepten met planten uit de tuin en delen we als opfrisser allerhande tips en lijstjes om dit seizoen goed te starten én af te sluiten.

Herfst: bloemen en kamerplanten
Ook binnen is het herfst. Zowel bloemen – op Mooiwatbloemendoen.nl – als kamerplanten mogen rekenen op een flinke dosis najaarsinspiratie. Leuke DIY’s, heerlijke recepten, interieurtips, badkamerplanten, Aperó en boeketrecepten komen allemaal aan bod.

Campagne looptijd en beschikbare fotografie en video
De campagne wissel van het seizoen zal vanaf 21 september extra ondersteund worden door media. Hierdoor is er een grote kans dat u iets op social media of offline in de bladen zult tegenkomen. De bijbehorende beelden, zowel foto’s als video, die horen bij de campagne zijn vanaf de start van de herfst beschikbaar voor gebruik met credits Mooiwatplantendoen.nl.