Verspreid de kracht van bloemen

Wij geloven in de liefde en kracht van bloemen. Bloemen zijn krachtig. Bloemen laten je emoties spreken. En dat gunnen we zoveel mogelijk mensen. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen de mooiste bloemen bij ons kan bestellen. Als bloemen­­exporteur zijn we er voor elke bloemist. We zijn ook uw partner in bloemen als het gaat om speciale of kleine bestellingen.

Maatwerk en kwaliteit staan bij ons centraal. Onze inkopers zijn steeds op zoek naar de mooiste (snij)bloemen en nieuwste trends.

Zo blijven wij op de hoogte, maar u ook. Want u ziet de nieuwste items in onze webshop. Ons assortiment is gevuld met een ruim aanbod aan bloemen. Van zonnebloemen tot hortensia’s. Bent u op zoek naar een speciale bloemsoort? We gaan graag voor u op zoek!

Via onze webshop is het eenvoudig om bloemen te bestellen. Wij zorgen elke dag dat ons aanbod up-to-date blijft. U bestelt de bloemen die u nodig heeft en wij zorgen dat ze vers van de kweker bij u op de gewenste bezorgdag terechtkomen. Zo bent u verzekerd van de beste én verste bloemen.

Al het bloemen nieuws gebundeld

Wekelijks brengen onze specialisten u hier op de hoogte van het
laatste bloemen nieuws, delen we succesverhalen van ondernemers
en geven we inspiratie voor uw eigen onderneming.

De betaalbare Ecuador roos

5 diervriendelijke planten

De kleurrijkste leverancier aan de Bloemenveiling

Succesverhaal: “Roets”

De beste bloemen voor u geselecteerd

We schakelen dagelijks met kwekers en onze bloemen experts zoeken naar de mooiste bloemen over de hele wereld.

Naar de webshop

Zorgeloos inkopen voor
elke bloemist.

Met onze kennis van bloemen en ons verrassende
aanbod bieden we u elke dag weer
iets verrassends.

Klant worden.

Vul de inschrijflijst in.

Op zoek naar een groothandel die (snij)bloemen, planten en accessoires levert? Onze inkopers zoeken elke dag naar de mooiste producten om een uniek assortiment te samenstellen. Door onze kennis en ervaring bieden we u elke dag weer wat anders.

Heeft u een vraag over onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bel ons gerust, dan denken we met u mee.

Op de hoogte blijven?

We delen om de maand succesverhalen van bloemisten, nieuws over bloemen en planten
en geven tips voor u als ondernemer in de bloemensector.