De betaalbare Ecuador roos, dé droom van iedere bloemengroothandel.

Het unieke klimaat en goede condities zorgen ervoor dat er in Ecuador zeer hoogwaardige rozen groeien. Door de grote hoogte en de rustige groei onderscheidt deze roos zich door een dikke steel en een mooie grote kop. Ook is het grote assortiment van soorten indrukwekkend. Kleurrijk, mooi en opvallend. De Ecuador roos is een echte unieke eyecatcher in ieder bloemenboeket.

Van linksboven naar rechtsonder: Grenadier, Sexy Red, Season Mix Pastel, Miraculous, Geraldine, Barista.

Een doos vol Ecuador rozen binnen handbereik

Ecuador rozen waren voorheen net zo onbereikbaar als dat zij mooi zijn. Door een efficiënte samenwerking en een vernieuwende aanpak bent u nu in staat om deze roos van hoge kwaliteit aan te bieden in uw assortiment. Omdat u een hele (gemengde) doos bestelt, er daardoor geen derving is én wij een scherpe prijs voor u hanteren is de roos met de dikke steel betaalbaarder dan ooit.

Stel uw doos samen door verschillende soorten Ecuador rozen te combineren. Ook van verschillende kwekers. Dat is mogelijk omdat FSQ een samenwerkingsverband is van rozenkwekers. Door de dozen zo efficiënt mogelijk te vullen zijn de transportkosten ook lager.

50 verschillende kwekers van Ecuador rozen, ca. 450 verschillende soorten en exclusieve soorten. Een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. Wellicht binnenkort ook in uw assortiment!

 

Waarom wij als groothandelaar trots zijn op onze Ecuador roos

Harm Moelker, eigenaar van Schreuders Bloemen: “Na een goede zoektocht hebben wij voor een samenwerking met o.a. FSQ gekozen. Deze leverancier biedt u de kans om direct bij de kweker in Ecuador de rozen te kiezen. Hiermee kunnen wij bloemisten echt iets unieks aanbieden.”

Onze samenwerking als bloemengroothandel met een importeur van Ecuador rozen is een toegevoegde waarde voor onze klanten omdat hun concept perfect is, zelfs voor de kleinere bloemist. Dit komt door de mogelijkheid om zelf de soorten en de kwekers te kiezen.

 

Voordelen van onze Ecuador roos

– Direct van de kweker in Ecuador

– Lage minimale afname van 150 stuks

– Zeer breed assortiment van ruim 450 soorten

– U kunt zelf de soorten en aantallen kiezen

– Hoe kwaliteit tegen een scherpe prijs

 

Wilt u meer informatie over onze Ecuador rozen? Of naar onze missie na ruim 40 jaar ervaring in Frankrijk? Wilt u een gesprek met onze directeur Harm Moelker om te kijken wat wij u kunnen bieden? Bel 0031 (0)174 70 51 21 of mail direct naar harm@schreudersfleurs.nl

Op de hoogte blijven?

We delen om de maand succesverhalen van bloemisten, nieuws over bloemen en planten
en geven tips voor u als ondernemer in de bloemensector.