Omdat ons inkoopteam dagelijks de producten en prijzen op de veiling ziet, staan zij zeer dicht op de producten die aangeboden worden. Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden zien wij vaak interessant geprijsde producten die, door een kleinere vraag van de handelaren, voor een lage prijs verkocht worden.

Daarom bieden wij u SCHREUDERS ESSENTIALS aan waarmee wij u met WhatsApp over de gekochte producten op de hoogte houden. Zeer scherp geprijsde producten in beperkte voorraad en een dagelijks wisselend aanbod. Maar let op: OP=OP

Deze bloemen en planten doen geen concessie aan de kwaliteit die wij altijd voeren. Wij gebruiken alleen onze krachten (goed distributie, ervaren en groot inkoopteam) om u de kans te geven om te ondernemen.

Interesse? Voeg Schreuders Bloemen 0031(0)653187329 toe in uw Contacten en stuur ons een bericht met uw naam en uw klantcode van Schreuders Bloemen. Ook dient u de de gewenste dagen van het ontvangen van een bericht mee te sturen.

Bent u geen klant van Schreuders Bloemen maar heeft u wel interesse? Neem dan contact op met Harm Moelker via 0031 (0) 174 70 51 21 of via bloemen@schreudersfleurs.nl