De kleurrijkste leverancier aan de Bloemenveiling

“Met hun slogan ‘Wij helpen de natuur maar een klein beetje’ geeft de ververij aan wat hun specialiteit is. Verschillende bloemensoorten unieker maken met verf. Hierdoor hebben zij ook bij ons dagelijks leveringen waar klanten speciaal naar zoeken.”- Paul, Schreuders Bloemen

de Koning, de kleurleverancier van vele bloemenwinkels

Wanneer de natuur u net niet de kleuren geeft voor uw boeket waar u naar op zoek bent, dan heeft Schreuders Bloemen een perfecte partner voor u. Want als de ververij van De Koning ergens écht in is gespecialiseerd, is dat hun producten u overdonderen met kleuren. Daarvoor gebruiken zij verschillende technieken:

  • De bloem zelf de kleur de verf op laten zuigen. Dit geeft de natuurlijkste uitstraling met spetterende kleurencombinaties
  • De bloem onderdompelen in milieuvriendelijke verf. Daardoor is ook de steel mee in de gewenste kleur
  • De bloem spuiten met verf. Zo kan een chrysant met een verfstip in het midden een echte eyecatcher worden

Kleuren uit voorraad of speciaal op bestelling

Naast een uitgebreid assortiment in onze webshop kan Schreuders Bloemen speciale wensen aanvragen. Vaak zien wij dat bijvoorbeeld voor bruiloften speciale kleuren gewenst zijn. Door met De Koning Ververij samen te werken kunnen wij speciale wensen laten uitkomen.

Als u meer wilt weten, kunt u contact met ons opnemen. Wij regelen regelmatig speciale wensen voor klanten. Zo laten wij vaak Panicum goud verven waarmee een boeket een andere uitstraling krijgt. Vooral in de donkere dagen is dit echt een spetterende aanvulling.

“Een levering van De Koning valt op. Altijd. Wanneer het bij ons binnenkomt maakt het ook altijd een reactie los. De bloemen zijn uniek en uitgesproken. De discussies bij onze collega’s zijn ook altijd interessant want iedereen heeft zijn eigen smaak en over niets anders lopen de meningen zo uiteen. Maar altijd zien wij nieuwe mogelijkheden voor onze klanten om hun boeket te verrijken met deze bloemen.”- Paul, Schreuders Bloemen

Tips en feestdagen

  • In de webshop zijn de bloemen al te verkrijgen vanaf zeer kleine aantallen.
  • Rond de feestdagen is De Koning iets minder flexibel en dienen bestellingen echt op tijd ingeleverd te worden.
  • Er zijn ook schitterende kleurencombinaties mogelijk door de bloem in verschillende potjes inkt te zetten.
  • Vooral goud kan een chique aanvulling zijn om eens te proberen
  • Wij zien dat klanten die het eens uitgeprobeerd hebben wekelijks opnieuw bestellen

Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op en wij kunnen u advies geven en u ook vertellen welke bloemen en kleuren op dit moment de meest trendvolle zijn. Doordat wij dagelijks bij De Koning bestellen zien wij ook wat het meest gangbare is bij de Franse bloemist.

Vul het formulier in of bel direct met Harm of Niek op 0031 (0)174 70 51 21. Samen kunnen wij kijken hoe wij uw winkel nog unieker en kleurrijker maken.

Op de hoogte blijven?

We delen om de maand succesverhalen van bloemisten, nieuws over bloemen en planten
en geven tips voor u als ondernemer in de bloemensector.