De partner voor elke bloemist

Bloemen zijn krachtig. Bloemen laten emoties spreken. Wij zien het als onze missie om iedereen de liefde en kracht van bloemen te laten merken. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen de mooiste bloemen bij ons kan bestellen. Als bloemenexporteur zijn we er voor elke bloemist, groot én klein.

Persoonlijke communicatie

Al meer dan 50 jaar actief

Een verrassend assortiment

Het aanbod van de beste bloemen is voor iedereen toegankelijk. Schreuders Bloemen is een echt familiebedrijf en dat merkt u. We vinden persoonlijke aandacht belangrijk en kennen onze klanten als geen ander. Onze bloemen experts staan niet stil en verzamelen elke dag nieuwe informatie. Die kennis houden we niet voor onszelf maar delen we graag met u. Hierdoor bieden we u elke dag weer iets verrassend. Bij Schreuders kunt u terecht voor een compleet assortiment aan bloemen en planten gericht op kwaliteit en maatwerk. En dat voor elke bloemist.

Sinds 1980 levert Schreuders Bloemen op bestelling bloemen en planten in Frankrijk. Daarnaast gingen er altijd enkele karren met bloemen en planten met aanbiedingen mee. Wij merkten dat onze klanten deze service altijd wisten te waarderen.

“Ook deden wij alles voor de meest verse kwaliteit. Goeie koelingen, snelle verwerkingen en ook onderweg werkten wij hard om alles zo snel mogelijk bij de klanten te krijgen. De douane had altijd de mooiste bloemen in de vaas zodat wij sneller de grens over konden.”

Nu werkt Schreuders Bloemen als een moderne bloemengroothandel met een webshop. Een zeer breed assortiment aan bloemen, planten en accessoires is daardoor mogelijk. Ook kunnen wij veel zeer aparte producten aanleveren zoals geverfde bloemen, mooi keramiek en ook rozen uit Ecuador die direct van de kweker komen.

Nelis Schreuders is trots op het bedrijf en haar trouwe klanten. “Wij hebben altijd faire prijzen gehanteerd en ook hard gewerkt voor onze klanten. Dit zit nog steeds in het DNA van het bedrijf naast natuurlijk de liefde voor een vers product zoals bloemen en planten.”

 

 

Scherp inkopen, elke dag bestellen, logistieke oplossingen, tips & succesverhalen en een verrassend assortiment.

 

We hebben dagelijks contact
met de kweker. U koopt in
onze webshop de meest
verse planten direct bij de
beste kwekers. Hierdoor blijft
ons assortiment verser dan vers
en houden we u op de hoogte
van nieuwe trends
en ontwikkelingen.

Groot geworden door klein
te blijven. Schreuders Bloemen
is een familiebedrijf
waarbij persoonlijke aandacht
hoog in het vaandel staat.
Onze mensen hebben
een passie voor bloemen.
En dat enthousiasme merkt
u als klant.

Op de hoogte blijven?

We delen om de maand succesverhalen van bloemisten, nieuws over bloemen en planten
en geven tips voor u als ondernemer in de bloemensector.