Voor alle nieuws, wedstrijden en trends

Schrijf je nu in en wij gaan je inspireren en uitdagen om nog een persoonlijkere winkel te worden

Schrijf je in en wordt een betere bloemenwinkel

Schrijf je in en groei met ons mee. Regelmatig dagen we je uit om je presentatie op social media te verbeteren, eens kritisch naar je winkel te kijken of aan je droom te werken. 

1

Challenges

Regelmatig geven wij jou de kans om te winnen. Door aan onze wedstrijden deel te nemen en zo je technieken te verbeteren en ook mooie prijzen te winnen. Doe mee en schrijf je in.

2

Informatie

Geen saaie foto’s van bloemen maar info die er toe doet. Echte trends en nieuws vanuit de bloemen- en plantenwereld.

3

Visie

Hoe ziet de moderne winkel er uit en wat zijn vernieuwende concepten? De bloemenwinkel begint niet meer bij de deur maar is een mix van internet, samenwerking en herkenbare stijl. Interessant toch?

Wedstrijd tot 18 mei

Fotografeer een bloem

Chocolatiers, modewinkels en meubelzaken zijn vaak zeer goed in hun presentatie op instagram en facebook. Wij als verkopers van het mooiste product kunnen daar nog veel van leren. Maak die ene foto waar je liefde voor het vak van af spat en en je volgers zin krijgen om direct naar de winkel te komen. Een cadeau voor het oog dus.

Wij beoordelen foto’s op de achterrond, het verzorgde uiterlijk en de persoonlijke insteek van de maker. Verras ons en maak als winnaar kans op een pakket van 50 Euro aan keramiek!

Deelnemen doe je als Europese bloemenwinkel die ingeschreven staat in onze mailingslijst en ons tagged in je foto. Ook mogen wij je foto plaatsen op onze tijdslijn. Natuurlijk taggen wij je als maker ook.

Succes!